WFR Times blauw0304
WORK-FACTOR Diversen

Gerucht

Er is wel eens de vraag opgeworpen of men een project zou kunnen opzetten om in samenwerking met de WFGD software te ontwikkelen voor Mento Factor Detailled. Indien dit tot stand zou komen dan zou een verfijnd programma op de markt komen om specifieke en ingewikkelder controle werkzaamheden te analyseren en te normeren dan met MF-C mogelijk is.
 

Oproep

WORK-FACTOR verdient meer aandacht.
Aangezien WORK-FACTOR meer aandacht verdient en het gebruik ervan dient te worden gestimuleerd, doen wij hierbij een oproep aan alle WF leden om het gebruik van WORK-FACTOR als een uitstekend instrument voor methodestudie en tijdstudie op het niveau van de handelingen en bewegingen bij de eigen bedrijven en in de eigen omgeving te initiŽren en aan te moedigen. Dit levert grote voordelen voor de bedrijven t.a.v. de productiviteit en de doorlooptijd.

Tevens zou het voor de WFR een financiŽel steuntje in de rug kunnen betekenen vanwege een te verwachten stijging in de vraag naar WF cursussen, de vrijwel enige bron van inkomsten voor de WF Raad.
 

 

WF handboeken en kaartjes?
Voor handboeken, kaartjes e.d. zie onder ďWF ProductenĒ
 

Grafiek Statistiek WFR02

Terug

[Work-Factor Raad] [WF en Mento-Factor] [WF en Management] [WF Nieuws] [Algemeen Nieuws] [RWF Nieuws] [VWF nieuws] [BWF Nieuws] [Mento Nieuws] [Cursus Nieuws] [Diversen] [WF Producten & Mat.] [WF Licenties, Rechten] [WF FAQ's] [WF en Bewegingsanalyse] [WF Historie] [WF Opbouw] [WF Systemen] [Referenties en TM's] [WFGD, Links en Contacten]